Over ons

Wanneer u AFA als uw immigratiedienstverlener kiest, ontvangt u automatisch assistentie in alle stadia van het proces, van het eerste contactpunt tot het ontvangen van de groene kaart en het verstrekken van actuele informatie over alle investeringsverdelingen, waardering, enz.

AFA en zijn partneradvocaten houden toezicht op uw immigratieprojecten en behandelen ingewikkelde taken en obstakels om de bron van fondsen op een professionele manier te bewijzen, terwijl u op elk moment op de hoogte wordt gehouden.
Op uw verzoek kunnen we een vertrouwelijk platform gebruiken om informatie en documentatie rechtstreeks met u te delen via onze AFA-immigratieconsultants.

AFA is opgericht om te helpen bij het verkrijgen van het staatsburgerschap voor Aziatische investeerders en gezinnen die op zoek zijn naar een tweede optie voor burgerschap terwijl ze een solide veilige investering doen.

Dit zijn de voordelen van het EB5-proces:

  • Investeerder en gezin komen in aanmerking voor groene kaarten;
  • Overal in de VS leven, werken of naar school gaan;
  • Hogere acceptatiegraden in universiteiten;
  • Lager tarieven in universiteiten.

Onze belangrijkste waarden als bedrijf :

We zijn waarheidsgetrouw

We zullen het u vertellen als uw zaak niet zal lukken.

Wij zijn geloofwaardig en betrouwbaar

U kunt op ons bedrijf rekenen om u professioneel te vertegenwoordigen met de grootste discretie.

Wij geloven in integriteit

tijdens elke stap van het visumproces: we nemen geen shortcuts.

Klik op de onderstaande link voor meer achtergrondinformatie en ervaring van onze managing partner Stephen Farrelly.
View Company Profiles

Wat onderscheidt AFA van andere agentschappen?

Bij AFA, zijn we professionele geldmanagers en niet alleen verkoopmedewerkers die groene kaarten proberen te verkopen. Het inhuren van professionele geldmanagers om het projectrisico te verlagen en te diversifiëren, moet een must zijn voor investeerders. Wij werken alleen samen met de beste juridische bedrijven met een 100% zuivere geschiedenis van het indienen van immigratie-petities voor Vietnamese en Aziatische beleggers. We geloven dat we meer waarde toevoegen dan andere bureaus door eerlijke, onafhankelijke adviezen te geven.

We richten ons op professionele financiële analyse, zodat uw investering werkt voor u.
Ook dat u eigenaar bent en meer toezicht houdt op uw investering dan uw gebruikelijke EB5-investering. Als u besluit om gebruik te maken van onze diensten, kunt u er zeker van zijn dat wij onze prioriteiten stellen, niet alleen om ervoor te zorgen dat uw aanvraag succesvol is, maar ook dat u en uw gezin de meest veilige investering krijgen met een rendement en de toekomstige voordelen van het succes van het project. Wij geloven in het Equity-model, dat eigendom is van het project. U zult als eigenaar genoteerd staan en profiteren van de opbrengsten/winsten van het project, maar ook van een eventuele waardestijging gedurende de looptijd van het project.
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we uw gezin het beste kunnen helpen bij het verkrijgen van een tweede staatsburgerschap, zonder de stress naar het zoeken bij de meer dan 1.100 regionale centra die momenteel beschikbaar zijn en waarvan minder dan 10% bestond vijf tot zeven jaar geleden.
Stephen Farrelly, Managing director AFA


EEN GEDIVERSIFIEERDE FONDSAANPAK VAN EB-5 INVESTEREN - Atlantic American Partners

“Atlantic American Partners is toegewijd om haar klanten en hun gezinnen te helpen hun immigratiedoelstellingen te bereiken en biedt tegelijkertijd een van de veiligste beleggingsoplossingen in de EB-5-sector. Met een geschiedenis van het beheren van kapitaal voor banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, brengen wij een institutionele kwaliteitsbeleggingsoptie op basis van de principes van diversificatie en activaspreiding.

Atlantic American Partners sponsort sinds 2009 EB-5-investeringen.

We richten ons op kwaliteit van projecten in plaats van kwantiteit van investeerders en investeren bewust in kleinere, beter beheersbare projecten met een grotere kans op succes en winstgevendheid.

We hebben met succes 30 EB-5-projecten voltooid met 100% projectgoedkeuringen tot nu toe, die meer dan 550 gezinnen helpen bij hun immigratieproces “.

News

Hội thảo AFA - Đối tác David Hirson - Kevin Wright - L1-EB1C - FAT burger Hurricane Grill & wings - Hãy tham gia với chúng tôi để tìm hiểu...
Read More
Grand Bohemian Charlotte The Group 68 loan to an affiliate of The Kessler Enterprise, Inc. ("Kessler") is intended to assist in financing the development and construction of an upscale boutique...
Read More
Last nights Alternative immigration seminar focusing mainly on the L1/EB-1C with Phương Le - David Hirson Partners & Kevin Wright - Fat Brands. AFA’s Managing partner also gave a talk...
Read More
There has been a final decision on the investment amount for the new EB-5 regulation which will go into effect on November 21, 2019 and it will increase the TEA...
Read More

Let's Talk

Contact Us Intro